Moro: Disse jentene kosa seg på karnevalet. Emma, Emilie, Frida, Therese sammen med Berit Wingereid som alle synes at de hadde det fint.

Rundt 150 på karneval ved Toke Brygge

Det var godt frammøte til karnevalet ved Toke Brygge og Lindtveit & Sønns landhandel lørdag. Oppslutningen om kostymekonkurransen var dessverre heller skral, men vinner for mest kreative kostymet gikk til Linda Haugland, mens Zanna Dukefoss fikk førsteplass når det gjaldt det tøffeste kostymet

Fin musikk: Lars Esborg vartet opp med fin sang og musikk i et variert repertoar. Her starter han opp med stemningsfulle ”Vakre Anna”

Det ble en flott lørdag ettermiddag i et arrangement som Lindtveit og sønn, Frivilligsentralen og kommunen sto sammen om. Her var ungdommene fra Frivilligsentralen og fra kommunen svært viktige når det gjaldt uteaktivitetene, men også som butikkhjelp inne, der trafikken tidvis var veldig stor.

Handel: Det var tidvis stinn brakke hos Lindtveit denne lørdagen.

Konferaniserer var Sander Bisshop og Emma Soifie Sandåker Bastnes, fra Frivilligsentralen og prosjektet ”Ungdom i arbeid”. De to gjorde jobben med glans.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ellers var det fin sang og musikk ved Lars Esborg. Han hadde et bredt repertoar og høstet stor applaus. Elisabet Tveit skulle også ha spilt og sunget, men sykdom hindret henne fra det. Vi fikk en fin erstatning av en danse og syngegruppe som kalte seg de gode skogsfeene.

Kreativ: Linda Hauglands kostyme ble best innen kreativt kostyme.

For få

Noe karnevaltog ble det ikke, dertil var det for få deltakere, men dommerne hadde kommet fra til to verdige vinnere i Linda Haugland. Hun hadde det mest kreative kostymet, mens Zanna Dukefoss det mest tøffe kostymet, var dommernes konklusjoner.

Konferansierer: Emma Sofie Sandåker Bastnes og Sander Bisschop var dyktige konferansierer.

Folk kosa seg denne fine lørdagsettermiddagen og selv om sola tidvis var for varm kom det noen svalende vinddrag inn fra Toke, Mest populære innslag var beskjeden om gratis is til alle ungene. Da ble det stormløp mot butikken, som denne lørdagen hadde en nesten konstant kø foran disken.

Folk: Det var mange folk som hadde funnet veien til Lindtveit og Sønn denne lørdagen.

Lars Esborg underholdt med sang og musikk. Han blir bare bedre og bedre og behagelig å høre på.

Tøffeste: Zanna Dukefoss hadde etter dommernes mening det tøffeste kostymet.

Ei gruppe som kaller seg Skogsfeene opptrådte som erstatning for Elisabet Tveit som var blitt syk og ikke kunne stille opp. Denne gruppa får vi høre mer til neste lørdag, da de skal underholde på bygdetunet under sykkelløpet som skal gå gjennom bygda.

Skogsfeer: Disse Skogsfeene måtte steppe inn for Elisabeth Tveit som var blitt syk. Jentene er fra Syria og Somalia som kan du høre mer av på Bygdetunet neste lørdag i forbindelse med Sykkelløpet som skal innom der.

Sissel Dukefoss og Jorunn Roalstad, som driver Lindtveit Landhandel sommerstid, istemte at ungdommene de hadde hatt i arbeid var av uvurderlig betydning i arbeidet med å planlegge å gjennomføre arrangementet som endte opp med en flott dag ved Toke Brygge.

Handel: Det var tidvis stinn brakke hos Lindtveit denne lørdagen.