Øyvind Skoglund til topps i NM

Øyvind Skoglund klatra helt til topps på pallen under norgesmesterskapet i nordisk trap som ble arrangert på Rena av Åmot JFF. Øyvind Skoglund, Gunnar Grønnerød og Henning Øygarden sørga også for at lagmesterskapet havna i Kroken.

Norgesmestere: Øyvind Skoglund(t.v.), Gunnar Grønnerød og Henning Øygarden sikra Kroken JFF et nytt lagmesterskap i leirdueskyting.

Etter innledende skyting lå Øyvind Skoglund på delt andreplass med 121 treff. Med 24 treff i finalen ble det totalt 145 treff. Samme antall treff fikk Mikael Østensen fra Bodø og Ole Petter Gulbrandsen fra Ullensaker. Avgjørelsen falt etter sudden death hvor både Mikael Østensen og Ole Petter Gulbrandsen måtte gi tapt for Øyvind.

Øyvind var også ankermann på Kroken JFF´s lag som gikk helt til topps i lagmesterskapet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I klassepremieringa som foregår etter innledende 125 skudd, ble det 4.premie i klasse A til Øyvind Skoglund med 121 treff, mens Gunnar Grønnerød og Henning Øygarden ble henholdsvis nr. 13 og 14 med 118 treff.

I klasse B ble det en flott fjerdeplass til Johnny Skoglund med 116 treff, mens Hanne Dalen tok klasseseieren i K1 med 115 treff.

Dette var årets siste norgesmesterskap for leirdueskytterne, en sesong som har resultert i 5 NM-gull, 6 sølv og 1 bronse til Kroken JFF. I tillegg har det blitt 1 NM-gull i meitefiske. En imponerende sesong for Kroken JFF´s konkurranseutøvere.