Smadret: Fontenen er såpass ødelagt at det nok ikke er mulig å restaurere den. Å få en ny på plass vil koste betydelig. Det var natt til søndag at vandaler ødela fontenen.

Hærverk ved Drangedal sjukeheim

Natt til søndag har vandaler greid å velte vannfontenen i parken ved Drangedal sjukeheim. Det førte til at denne dyre fontenen ble knust og kan ikke repareres.

Drangedalsposten fikk flere telefoner fra bygdefolk som hadde oppdaget hærverket og var oppbrakt over ugjerningen. Disse pøblene hadde også greid å velte søppeldunker ved EXTRA-butikken og spredt papir og annen søppel. De hadde også veltet et trafikkskilt.

Etter det Drangedalsposten kjenner til skal nattevaktene ved Drangedal sjukeheim ha hørt noe bråk som man dessverre ikke klarte å identifisere, men da dagslyset kom så man fontenen i småbiter og totalødelagt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Å sette opp en lignende fontene vil koste klink og her vil tusenlapppene flagre.

Det er ufattelig at de finnes folk som har moro av å ødelegge ting som gamle mennesker kan ha glede av. Fontenen var etter det Drangedalsposten kjenner til en gave fra Drangedal bilruter i anledning av åpningen av sjukeheimen i Myrveien i sin tid.

Pøbelstrekar fanga på film ved Extra same natt: