Mange: Mange kom for å høre Aase Vraalstad Aas og Halvor Vrålstad spille og synge sammen på Lia skule fredag kveld.

Folksomt på Vrålstad-konsert

Skolestuene på Lia var svært godt besøkt da Fjellgårdane grendelag fredag kveld inviterte til konsert og sangkveld med søsknene Aase Vraalstad Aas og Halvor Vrålstad.

Søsken: Søsknene Halvor Vrålstad og Aase Vraalstad Aas opptrådte under den årlige sangkvelden på Lia skole, siste fredag i oktober.

Over 50 personer møtte fram da Fjellgårdane grendelag arrangerte sin tradisjonsrike sangkveld i skolehuset på Lia fredag kveld. Søsknene Vrålstad loset publikum fra Kragerø til Tørdal, og vel så det, gjennom en liten smakebit av vår skandinaviske sangskatt med alt fra Halvdan Sivertsen og Åge Aleksandersen til Bjørn Afzelius, Cornelis Vreeswijk, Fred Åkerstrøm, Ted Gärdestad og Sven-Erik Mangusson, for å nevne noen. Men Aase på trekkspill og Halvor på gitar og sang fant også plass til flere av deres hjemmelagde melodier, både til tekster av Per Høidalen og til Aase selv. Her var det historier om alt fra taxisjåfør og elgjakt til kjærlighetsvise.

De frammøtte storkoste seg med musikkvalget, gjennom to gode bolker, og med ei god kaffepause med prat, utlodning og trekning midtveis.

Artikkelen fortsetter under annonsen.