Kroken har et bein i 5. divisjon

DUELLER: Det var mange dueller under kampen. Her angriper Kroken Sannidalmålet, men mål ble det ikke denne gangen.

Lørdag var det kvalifiseringskamp til 5. divisjon mellom Kroken og Sannidal. Det ble en meget spennende affære som endte uavgjort 2-2 ved ordinær tid, men en avgjørelse måtte det bli og dermed ekstraomganger der Kroken fikk satt inn det avgjørende målet og vant thrilleren 3-2.

Det startet ikke særlig bra for Kroken som virket tunge og angrepsspillet var heller ikke av vanlig kaliber. Det var en jevn første omgang, men Sannidal viste seg langt farligere foran mål enn det Kroken var og scoret to ganger der pauseresultatet var 2-0 til sannidølene som nok overrasket en god del.

Alvor i 2. omgang

Men utover i andre omgang var det tydelig at Kroken skjønte alvoret og la et langt større press på gjestene fra Sannidal.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

TRAVELT: Denne lille krabaten hadde det travelt langs sidelinja. Med en vaffel i hånden går alt så mye bedre.

Mot slutten av omgangen var Kroken på stadig farlige angrep mot Sannidalmålet og reduserte fort til 1-2 ved Ørjan Øverland før Sindre Stenger Vala utlignet på en nydelig heading til 2-2.

Ekstraomganger

Ekstraomgangene ble meget spennende, men et stykke ut i andre ekstraomgang var Thomas Kalmar Rønning på farten og scoret seiersmålet til enorm jubel fra de mange som så kampen.

VINNERE: Dette er Krokenlaget som slo Sannidal 3-2 etter ekstraomganger

Til uka skal Tollnes 2 møte Siljan på Skagerrak Arena til kvalifisering til 5. divisjon og vinner her skal så møte Kroken.