Blide: Her ser vi blide fiskere sammen med ”oppfinnerne” av Refsdal Rødveps fiskebuk, som har vakt oppmerksomhet langt utenfor Telemarks grenser. Fra venstre Tommy Refsdal og Stian Omnes, videre Geir Nordbø på sølvplass, Nicholas Roalstad, som vant konkurransen og Nils Harald Håstul som kom på bronseplass.

Nicholas tok største ørreten med nyvinning fra Drangedal

Fredag var det premieutdaling i Refsdal Rødveps fiskekonkurranse. Her ble Nicholas Roalstad vinner med en ørret på 1,5 kilo. Ørreten ble tatt i Øyer, med Rødvepssluken fra Refsdal treindustri. En sluk som er designet av Stian Omnes og Tommy Refsdal og har hatt et kanonsalg.

På sølvplass kom Geir Nordbø med en ørret på 980 gram tatt i Kjosen. -Hvor er hemmelig, sier en smilende Geir. På tredjeplass kom Nils Harald Håstul med en ørret på 750 gram tatt på Hardangervidda.

Sluken som Tommy Refsdal og Stian Omnes har satt farger og mønster på viste seg raskt å være en sluk som fisket meget godt. I løpet av en 12 dagers periode solgte de 950 sluker, så var det tomt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Bedriften har ventet lenge på neste forsendelse av 3000 sluker som kommer i de nærmeste dager og nå i tre varianter, en spinner og to sluker på henholdsvis 7 og 12 gram.

Veldig moro

Vinner: Nicholas Roalstad tok en klar seier i Refsdal Rødveps fiskekonkurranse med en ørret på 1,5 kilo tatt i Øyer i Gudbrandsdalen.

Stian Omnes sier til Drangedalsposten at det har vær veldig moro å se den interessen sluken har fått. Det er blitt kjent langt utenfor Drangedal og Telemark så bestillingene har strømmet inn fra fjern og nær. Fiskesesongen er over for denne gangen, men til våren vil nok Refsdal Rødveps lokke storauren både her og der.

Vinner, Nicholas Roalstad, fikk en fin fiskestang fra Sølvkroken og en statuett av en flott ørret fra Refsdal treindustri..

I 10 på topp lista finner vi som nummer 4. Osmund Juva, med en ørret på730 gram 5. Espen Reiersdal 680 gram, 6. Simen Solheim 647 gram, 7. Ståle Dalen 620 gram, 8. Jon Terje Moland 605 gram, 9 Stian Omnes 600 gram og 10. Tor Simen Dahle 550 gram.