Nytt styre: Nytt bondelag, nytt styre. Telemark Bondelag har gjenoppstått. Dette er det nye styret.

Aslak Snarteland fortsetter som leder i nye Telemark Bondelag

Telemark Bondelag ble reetablert på ekstraordinært årsmøte 19. november. Aslak Snarteland fortsetter som fylkesleder fram til ordinært årsmøte i mars 2023.

- Nå restarter vi Telemark Bondelag, jeg har fått med meg et veldig bra lag og i tida fram mot mars 2023 har vi tunge og viktige saker å jobbe med. Nå skal vi dra nytte av de erfaringene vi har gjort, og vi skal bli bedre enn det vi var før sammenslåingen, sier nyvalgt leder Aslak Snarteland i en pressemelding fra Telemark Bondelag.

I helga 18.-19.11 møttes tillitsvalgte i Vestfold og Telemark Bondelag, samt gjester på Park hotell Sandefjord. Et lag ble til to lag – igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det var god stemning og høyt engasjement på det siste ledermøte for tillitsvalgte i Vestfold og Telemark Bondelag, forteller Bondelaget til pressen. At fylkeslaga skal deles til Vestfold Bondelag og Telemark Bondelag har vært kjent siden årsmøtet i mars i år.

– Det er ikke til hinder for et vellykket felles ledermøte. Flere å bli kjent med, diskutere med og lære av. Og ikke minst en arena for debatt! skriver bondelaget i sin pressemelding.

Ledermøte: Det ble avviklet ledermøte i bondelaget i helga.

Aslak Snarteland innledet møtet med å melde at Vestfold og Telemark Bondelag bare er 1,5 år gammel, og eldre skal vi ikke bli. – det er med en rar følelse jeg står her i dag og tenker på at i morgen er dette kapittelet over, sa han.

– Det har vært utrolig mange flotte opplevelser. Vi har lært mye av å være et sammenslått lag, og fått større forståelse for hverandre. Det skal vi ta med oss videre.

– Vi har bestemt oss for å skille lag før fylket skal deles, det gjør vi helt bevisst, da kan vi konsentrere oss om våre egne fylker i arbeidet framover, sa Snarteland.

I konstituerende årsmøte samme dag valgte delegatene nytt styre for Telemark Bondelag. Aslak Snarteland ble valgt som leder i Telemark Bondelag. Han får med seg det flere fra det gamle styret, i tillegg ble Henrik Kjeldsen (styremedlem) og Mikkel Aanderaa (1. vara) valgt.