Gjenbruk: Mandag førstkommende blir det ”grønn” dag på Frivilligsentralen. Her blir pent brukt og helt nytt delt gratis ut til de som trenger det. Frivilligsentralen åpner utpå dagen. Det er mye som skal ut, sier fra venstre Andreas Rekvik Burvald, Trine Østenå, Solfrid Kåsene, Joar Østland og Wenche Kåsene

”Grønn mandag” på Frivilligsentralen

Førstkommende mandag blir det grønn dag på Frivilligsentralen. Da har man en stor samling klær, leker, julepynt og andre ting man vil dele ut helt gratis, i det som vel må kunne kalles en gjenbruksdag.

En del av tingene er gitt av Hageland i Porsgrunn. Ellers er det mange varme, gode og pene klær som vil bli delt ut. Trine Østenå forteller at ”markedet” åpner utpå dagen mandag. Hun sier videre at det var Åse Hamre som hadde ideen til den grønne dagen. Det blir også gratis kaker og kaffe denne ettermiddagen.

Samling i Tokestua

I januar, nemlig den 23, blir det en stor samling av frivillige lag og foreninger i Tokestua. Da håper vi å presentere litt av alt det fantastiske frivillige arbeidet disse forskjellige organisasjonene gjør i Drangedal. Vi håper at en del av lederne for lag og foreninger kan stå fram og fortelle om hva slags arbeid deres lag eller forening.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vi håper inderlig at så mange som mulig av disse frivillige organisasjonene kan møte og håper at bygdefolket også finner veien til Tokestua denne dagen, avslutter Trine Østenå.