Perfekt: Hytteeier Anne Grønsleth og løypekjører Jesper Kviteberg var begge enige om at nå var det perfekte forhold for å gå på ski, der de møttes i langrennsløypa på Langmyr på Gautefallheia fredag ettermiddag.

Droppet takmåking; - dro på skitur

- Snø fikk være snø noen timer til, tenkte hytteeier Anne Grønsleth, og utsatte ferdigmåking av hyttetaket og dro heller på skitur i perfekte løyper på en strålende vinterdag.

Selv om gradestokken viste både minus 10, 15, 20 og litt til i løpet av helga, var det mange som lot seg friste av vindstille, sol fra skyfri himmel og metertykk nysnø med trikkeskinner av skiløyper.

På Gautefallheia møtte vi Anne Grønsleth fra Horten som hadde tatt helga litt tidlig på torsdag for å reise opp til Hauklitjenn hyttegrend på Gautefallheia for å måke hyttetaket. Men med glitrende skiføre og en strålende dag, ble fristelsen etter hvert for stor til heller å dra på skitur, for så å fortsette snømåkinga utover ettermiddag og kveld, kunne Anne betro oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Jeg kunne ikke la et slikt vær gå fra meg til ikke å dra ut på skitur, sier den turglade Horten-damen, som har mange år bak seg som hyttegjest på Gautefallheia.

Også løypekjører Jesper Kviteberg fra JV Entreprenør var fornøyd med arbeidsdagen, der mil etter mil med nytrukne løyper var blitt kjørt klare på fredag, i god tid før helgas storinnrykk av hyttegjester og dagsturister som ville ut i det varierte løypeområdet på Gautefallheia. Det kunne knapt bli finere, med julekortstemning hvorenn man så.