BAdesken: God stemning da BAdesken, alias Ken Andre Ottesen, @badesken på Instagram, serverte artigheter fra landets lokalaviser.

God stemning og lun humorkveld med BAdesken

Det var godt med folk som hadde funnet veien til Tokestua lørdag kveld da BAdesken, alias Ken André Ottesen, hadde show der lokalavisene er hovedstjernen.

Ken André Ottesen er dreven avismann, både fra lokalavis og riksavis, og han er lei av kjendiser. Han er ikke lei av lokalaviser og helt vanlige mennesker som er de, dere, lokalaviser som Drangedalsposten skriver om og for.

Og han synes det er en del artige ting og vinklinger lokalavisene byr på, og Drangedalsposten er også i det gode selskap, noe publikum fikk oppleve lørdag kveld. Ottesen fikk nemlig den ideen da han startet showturneen at han skulle tilpasse showet til alle de steder han besøker. I dag angrer han, for det er mye jobb.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

BAdesken: Totto som vant softis fikk oppmerksomhet.

Men han leser lokalaviser, og kunne selvsagt ikke unngå å møte på Kari Tisjø sin brannøvelse nylig. BAdesken gjør alt med en stor kjærlighet til lokalavisene og ingen, kanskje med unntak av enkelte deltakere i politiske møter på Teams, blir gjort skikkelig narr av. Drangedals politikere slapp likevel lett unna, det ble mest replikk, til replikk, til replikken..

Replikk: "Replikk, til replikk til replikken". Lokalpolitikk i Drangedal.

Alt i alt en god kveld i Tokestua, med en underholder i fin form og et godt publikum som responderte med smil og god latter.

BAdesken: Kunst i stekt egg.