REVNER: Glenn Straand sørger for å tette sprekkene som oppstår i veibanen når asfalten revner, slik som her på Vrålstadsletta i Tørdal.

Veg som revner

Vårløsninga er her for fullt, og tung trafikk gjør at flere veier blir utsatt for store påkjenninger, ikke minst på Tørdalsveien og Vrålstadsletta.

Nylig møtte vi på Glenn Straand fra Mesta der han prøvde så godt det lot seg gjøre å tette sprekker og hull i veibanen med asfalt fra sekk.

- Vi har lappa fra Bostrak og oppover til Vrådal, forteller Straand, som forteller at det er Mesta som har vegvedlikeholdet fra Bostrak og vestover Telemark.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Så fort det blir høl, lapper vi. Her på Vrålstadsletta er det spesielt dårlig grunnforhold under veien, så den får ofte store sprekker. Til sommeren blir det varm asfalt som vi har med oss på bil, forteller Straand, som også samler inn knekte brøytestikk og annen søppel langs veien. Han synes det er skam å se at så mange kaster fra seg tomme brus- og ølbokser/flasker langs veiene.

SIMPELT: - Unødvendig at folk kaster fra seg søppel langs veien, mener Glenn Straand i Mesta, som her har pukket søppelkassa full.

- Det er helt unødvendig, mener han.