1-1: Her lader Andreas Sundbø kanonen og fra 6-7 meters hold brenner han til og ballen fyker inn og 1-1 er et faktum. Akkurat da så det lyst ut for krokongane, men Gulset puttet på med en sen scoring og vant 2-1

Knepent Kroken-tap

Kroken spilte sin første hjemmekamp på egen bane i møtet med Gulset torsdag kveld. Det ble en jevn kamp der Gulset til slutt trakk det lengste strået og vant 2-1 etter å ha ledet 1-0 ved pause.

0-1: Gulset har her corner som havner på hodet til en Gulset-angriper og utagbart i mål for Kroken-keeperen.

Endel av disse kampene er satt opp på seine tidspunkt på kvelden og som det har vært i det siste med kaldt vær og kalde vinder, er det ikke akkurat stor tilstrømming til kampene, men dette til tross var det en god del krokentilhengere rundt banen.

Famlende åpning

Kampen åpnet famlende fra begge lags side, og den siste avslutningen ble det for det meste ikke noe av for noen av lagenes vedkommende.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men midtveis i omgangen fikk Gulset corner som havnet på hodet til en Gulset-angriper og 1-0 til skienslaget. Dette var en fin scoring utagbart for krokenkeeperen.

Ikke lenge etter fikk Kroken en supersjanse, og mange trodde at ballen hadde vært inne og at utligning var et faktum, men noen målgodkjenning fra dommeren kom ikke, og dermed status quo i målprotokollen.

Første omgang ebbet ut med en knapp Gulset-ledelse i en kamp der Kroken hadde vært fullt på høyde.

I andre omgang fortsatte det stort sett som i første, men så fikk Kroken plutselig et frispark inne i straffefeltet. En av forsvarspillerne til Gulset låste ballen liggende med beina, og dette resulterte i det for så vidt merkelige frisparket.

Kanonkule

Kroken gjorde seg klare og Gulset dekket opp med alle mann og Andreas Sundbø brente av en kanonkule som fant veien mellom beina på gulsetforsvarerne og i mål til stor jubel i Kroken-leiren.

Man øynet nå en sjanse til hjemmesieier, men Gulset ville det annerledes og en sein scoring uten at Kroken maktet det samme endte med en knepen Gulset-seier.

Jevnt

For Kroken-laget var dette en god prøve på nivået i 5. divisjon der hjemmelaget var på høyde hele tiden.

Treneren Audun Øygarden var naturligvis ikke fornøyd med å tape, men også han noterte seg at kroken ikke lå noe tilbake for Gulset, men at marginene er små i fotball. Han var godt fornøyd med laginnsatsen gav litt ekstra ros til Tobias Amundsen og Simen Rosland. Kampen var slik at vi med litt flaks kunne hatt uavgjort og også seier avsluttet Øygarden.