MAHDI: Unggutten Mahdi Hassan Ali fortsetter å imponere på Drangedal. Han spilte en meget god kamp og sto for to av Drangedals scoringer mot Skidar.

Full pott for Drangedal

Drangedal spilte en kanonomgang i bortekampen mot Skidar onsdag kveld. Gjestene ledet 5-1 ved pause etter en gnistrende god omgang.

Saken er oppdatert

Kampen startet ikke så bra for Drangedølene da Skidar scoret først, og det kunne se ut som om dette ville bli en vanskelig kamp. Men anført av Mahdi gikk Drangedølene til angrep på angrep mot Skidars mål, og scoringene rant inn. Da dommeren blåste for pause sto det 5 – 1 til Drangedal!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Utvisning

Trener Oddvar Kilane sier til Drangedalsposten at første omgang var det beste Drangedal har gjort i år.

– Vi fikk det etter hvert mer hektisk utover i andre omgang da vi blant annet fikk en spiller utvist. Simen Fredriksen fikk det røde kortet, helt uforståelig for oss, sier Kilane.

– Han forteller at det etter hvert ble mer hektisk da Drangedal fikk skadeproblemer i tillegg til utvisningen. Skidar scoret to ganger i andre omgang uten at vi greide noen, men den solide førsteomgangen var god å ha utover mot slutten av kampen.

Hurtig angrepsfotball

– Skidar spilte bra og var et godt lag som imidlertid nok ble satt litt ut av vår innsats og hurtige angrepsfotball i første omgangen, sier en fornøyd Drangedalstrener.

– Unggutten Mahdi blir bare bedre og bedre og han scoret 2 mål i denne kampen. De øvrige målscorerne var Espen Esborg, Tommy Refsdal og Torjus Eilefsen.

– Var det spillere som utmerket seg i denne kampen?

– Ja, jeg har nevnt Mahdi, men jeg vil også fremheve keeperen vår, Stian Nordbø som sto e kanonkamp med en serie flotte redninger. Han imponerte virkelig. Selv om det røynet litt på mot slutten for oss avgjorde vi kampen uten de helt store problemene, fastslår Kilane.

Lenge igjen

– Med denne seieren troner Drangedølene på tabelltoppen i 6. divisjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Dette ser bra med tanke på opprykk når sesongen er over, Kilane?

– Vi snakker ikke om opprykk. Det er alt for lenge igjen av sesongen til at vi skal snekke om slikt. Vi må konsentrere oss om hver eneste kamp vi skal spille og så får vi gjøre opp status når sesongen er over. Vi vet av erfaring at ting kan endre seg underveis, men hittil er jeg fornøyd med tingenes tilstand, avslutter treneren.