Alle: Leder av Drangedal næringsforening, Bernt Dahle, inviterer alle som måtte ha lyst til å oppleve Villmarkseventyret på Lundeheia 15. juni.

Inviterer til Villmarkseventyret

I en sving på Lundeheia har Fredrik Juel bygd opp en hel virksomhet rundt bobilcamping, aktiviteter og hytteutleie de siste åra. Torsdag 15. juni inviteres drangedølene til å se hva som er skapt.

I fire-fem år nå har Villmarkseventyret ved Telemarkskanalen vært under utvikling, og hvert år har det blitt mer og mer komplett. Fra å være bare furuskog og en gammel leggeplass for tømmer, har Fredrik, i samarbeid med datteren Nora utviklet området til både å inneholde bobilcamping, merkede turløyper, sykkelstier med kulturhistorisk opplevelsesløype, utleiehytter, fiske og annet.

- Vi vil gjerne få vise alle drangedøler som er interessert i næring og næringsutvikling til å komme hit og se, sier leder av Drangedal næringsforening, Bernt Dahle.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Reisemål: Fredrik Juel vil vise fram for alle interesserte hvilket reiselivsprodukt han har skapt på Lundeheia.

- Det er fantastisk hva Juel har fått til her. Det er så profesjonelt og ordentlig alt sammen. Han har til og med fått økonomisk støtte fra DRIV til å planlegge for hvordan ei opplevelsesløype kan se ut dersom det kommer vindmøller i området.

- Da er du framoverlent, roser Dahle, og håper så mange som mulig melder sin interesse innen 12. juni og deltar på denne turen torsdag 15.

Mens Kulturrunden er tilrettelagt for syklister og gående, blir det anledning til å ta en kjøretur denne kvelden.

I tillegg vil Erling Eimhjellen komme og fortelle om sitt nystartede energirådgivningsfirma E3energi AS.