GS Maskin: GS Maskin flytter fra Kragerø til Neslandsvatn

GS Maskin AS blir drangedalsfirma

Daglig leder, Asbjørn Pedersen, i entreprenørfirmaet GS Maskin AS i Sannidal ble lei av Kragerø kommunes anbudspraksis og har flyttet hovedkontoret fra Kragerø til Neslandsvatn og Sagodden.

Asbjørn Pedersen i GS Maskin AS forteller til Drangedalsposten at han har 40 ansatte og har nå flyttet forretningsadressen fra Kragerø til Drangedal, og etablerer seg på Sagodden på Neslandsvatn. Bakgrunnen er at han over lengre tid har opplevd Kragerø kommunes håndtering av anbudsprosesser på kommunale oppdrag frustrerende, og valgte derfor å flytte selskapets adresse tidlig i juni i år.

Pedersen forteller at selskapet har 300 mål industritomt på Fikkjebakke i Sannidal.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Skuffet

Ifølge opplysninger Pedersen har gitt til KV sier han blant annet at:

– Vi har flere ganger gitt det rimeligste tilbudet, men blitt vektet lavere på kompetanse. Andre ganger har vi blitt vektet høyest på kompetanse, men mistet oppdrag fordi vi ikke var rimeligst, sier en skuffet Pedersen til KV.

GS Maskin AS hadde i 2021 125 millioner kroner i driftsinntekter.

– Vil hjelpe

– Det er alltid hyggelig at virksomheter flytter til Drangedal, men foreløpig vet jeg ikke annet enn det jeg har sett i media, sier Tone Størseth i DRIV til Drangedalsposten i forbindelse med at GS Maskin AS flytter til Neslandsvatn.

– Vi må se nærmere på hva denne flyttingen innebærer. Vi er tilgjengelig for denne virksomheten også, for dialog og tjenester, avslutter Størseth.

Bildetekst:

FLYTTET: GS Maskin AS har valgt Neslandsvatn og Sagodden som adresse.