BADEBRYGGE1: Det er bygd ei flott badebrygge ytterst på Oddeåsen, med mulighet til å hoppe eller stupe fra plattingen, samt at det er anlagt ei steintrapp ut i vannet på enden av brygga.

Klart for neste sommer

Oppgraderingen av området ved Oddeåsen og Toke brygge fortsetter, og like før snø kom ble ei flott og ny badebrygge ytterst på odden gjort ferdig.

Man kan allerede begynne å glede seg til neste sommer, fordi da står ei flunkende ny badebrygge ytterst på Oddeåsen klar til bruk.

Mange har ønsket et sted hvor en kunne hoppe eller stupe ut i Toke, og med den nye plattingen ute ved «Badegjesten» kan dette bli et fint sted for de som våger den slags. Det er også startet å lage ei steintrapp ut i vannet, fordi vannstanden kan variere mye i Toke. En liten oppussing av gapahukene ble også foretatt, forteller Jan Terje Lohne i Drangedal kommune.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

BADEBRYGGE2: Det er bygd ei flott badebrygge ytterst på Oddeåsen, med mulighet til å hoppe eller stupe fra plattingen, samt at det er anlagt ei steintrapp ut i vannet på enden av brygga.

I tillegg til byggingen av badeplattingen har også et helt nytt sanitærbygg kommet på plass inne ved sandstranda. Det er blitt større og bedre og vil sikkert bli et kjærkomment hus når bade- og tursesongen igjen starter.

Det er avdelingsleder Arne Ettestad i Drangedal kommune som har stått for søknadene om midler til disse tiltakene, og Vestfold og Telemark fylkeskommune ved seksjon for kultur, idrett og friluftsliv, som har tildelt, fordi dette er et statlig sikra friluftsområde. I tillegg er det bidrag fra Spillemidlene og en egenandel fra kommunen selv.

TOALETT: Sanitæranlegget ved badestranda ved Toke brygge er blitt helt nytt i løpet av sommeren og høsten.
BADEBRYGGE3: Det er bygd ei flott badebrygge ytterst på Oddeåsen, med mulighet til å hoppe eller stupe fra plattingen, samt at det er anlagt ei steintrapp ut i vannet på enden av brygga.