KONSTITUERT: Torbjørn Holte er konstituert som leder av fotballgruppa i Drangedal IL fram til årsmøtet 6. mars. Han sier at hvis årsmøtet vil ha ham så tar han tillitsvervet.

Torbjørn overtar som leder i fotballgruppa

Av diverse årsaker har Torbjørn Holte påtatt seg lederskapet i DIL fotballgruppe, i første omgang fram til årsmøtet i DIL 8. mars.

Holte sier til Drangedalsposten at han villig til å fortsette hvis årsmøtet vil ha ham etter at konstitueringsperioden er over.

– Hva mener du blir viktig for fotballgruppa i DIL i det nye året?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– At vi må bygge opp organisasjonen vår i alle ledd. Jeg tror vi har noe å hente på måten vi administrerer ting på.

22 lag

– Det sportslige er viktig, men vi har også en jobb og gjøre på det organisatoriske planet. Det sportslige har kanskje tatt litt for stor plass. I fjor hadde vi i alt 22 lag i aksjon, dette krever ganske mye. Vi kommer nå til å jobbe for å bli flinkere til å presentere oss, og hva vi driver med på den nye hjemmesiden vår, sier Holte.

1.7 millioner

– Hvor stor omsetning er det i fotballgruppa?

– I fjor hadde vi en omsetning på 1,7millkroner kroner. Det betyr at vi har stor aktivitet på mange plan, men som sagt rent organisatorisk kan vi nok bli bedre, sier Torbjørn (60), som til daglig er plan og prosjekteringsleder i Vegvesenet.

Da vi snakket med ham var han akkurat kommet tilbake fra et oppdrag i Alta, i forbindelse med vei prosjekt i området.

Fotballgruppa

I tillegg til Torbjørn som leder, er Allis Hellesfjord nestleder, Lehne Furunes, er sekretær. Jan Olav Moseid, sportslig leder senioravdelingen, Roy Ingar Solheim, sportslig leder av junioravdelingen, Vidar Grana og Pål Thomas Vøllestad, mens Oddvar Kilane blir trener for G 19 år.