PÅSKEMORO: Selveste Påskekylligen er Siv Siril Bjørnback. Fra Venstre er Marie Wefald, Ellen Lauvtangen, Siv Siril Bjørnback og Marte Klevsgård Hobæk, som utgjør Psykososialt team på Drangedal 10-årige skole.

Godteri og film sendte elevene ut i påskeferien

Av og til kan det være lurt å gi skoleelever en ekstra hyggelig opplevelse. Psykososialt team ved Drangedal 10-årige skole hadde planen klar.

– Siste skoledag før påskeferien ønsket vi å gjøre litt ekstra stas på elevene våre, og vi syntes de fortjente å gå inn i påskeferien med en god opplevelse. I forkant av dagen har Psykososialt team ved skolen forberedt opplegg tilpasset hvert klassetrinn. Det bestod både av påskekryssord, påskemysteriet og påskeeggjakt, forteller de gulkledde påskeharene og den enslige kyllingen.

Opplegget sluttet ikke der. Det var også blitt laget en film om skolens påskekylling (rektor) som mistet årets påskeegg. Den ble vist til elevene på barnetrinnet. Noen elever måtte hjelpe å finne eggene, mens andre skulle prøve å finne ut av hvem som skjulte seg under påskekylling kostymet. Elevene var ivrige og de tok oppgavene på største alvor. I premie fikk noen av elevene popcorn og film i klassen, og noen så kino i Tokestua.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ungomdsskole elevene fikk besøk av både påskekyllingen og påskeharer som delte ut Kvikklunsj sponset av Drangedal Kraft.

– Vi håper at elevene våre får en fin påskeferie, sier Psykososialt team ved Drangedal 10-årige skole til Drangedalsposten.