PÅSKEKOS: Familien samlet til påskelunsj i skibakken. Fra venstre Håvard Eriksrød, Stein Skaugård, Stina Hartveit Eriksrød, Anne Grethe Skaugård og Ingrid og Alma. Familien kommer fra Porsgrunn

Trivsel i påskesnøen

Usikkert værvarsel til tross, påskesnøen vil se sin rettmessige del av ivrige mennesker i alle aldre på ski i bakker og turløyper på Gautefall.

– Vi har ikke vært her så ofte, men det er fint her, forteller Stein Skaugård fra Porsgrunn/Bamble.

Sammen med resten av familien er det tid for litt mat etter at barna og enkelte voksne har kavet i barneskibakken nedenfor Gautefall Ski lodge. Der var de ikke alene. På snøbare flekker ble både appelsiner og Kvikklunsj fortært i solide mengder.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

PÅSKESTILLING: Emma (2,5) sier det er lov å slappe av. Her har hun inntatt påskestillingen på rattkjelken.

Løypene holder

Drangedalsposten henvendte seg til vakttelefonen på Gautefall Skisenter for å høre hvordan det står til i bakkene.

– Søndag hadde vi 1000 stykker i bakkene. Folk kommer uansett vær. Vi har ingen problemer med må holde løypene åpne fram til siste dag 31. mars. I tillegg er Ski lodgen fullbooket, blir vi fortalt.

Snøen i bakkene holder seg godt. Selv om det er mildvær, er det på nytt varslet litt kaldere. Dermed er føret topp. Dette gjelder også skiløypene som kjøres opp av Gautefall løypelag.

FINT DRIV: Bare du kommer inn i rytmen går det greit. Her kommer Emmrik (5,5) i fint driv i gode løypespor.

Gode løyper

Mens det ikke er så farlig med spor for dem som renner på slalomski og snøbrett, kan ofte gode spor gjøre skituren til en flott opplevelse. Ikke minst for de med mindre trening. Skiarenaen på Gautefall innbyr alle til å teste ut sine ferdigheter. Ikke bare på dagtid. Når mørket faller på kan de ivrigste også gå der på opplyst arena.

Drangedalspostens redaktør nøyde seg med å gå på varme vintersko, men fikk likevel med seg atmosfæren.

Vi ønsker med dette alle være abonnenter og lesere en Riktig God Påske.

FARGERIK HØNE: Besøkende til Rytterspranget og hyttene på Gautefall ble møtt med påskehilsen og markering laget av kreative besøkende. Høner i gilde farger
GOD PÅSKE: Besøkende til Rytterspranget og hyttene på Gautefall ble møtt med påskehilsen og markering laget av kreative besøkende. Høner i gilde farger