SOKKELESTEN: Her er toradergruppa med fullt mannskap og ni musikere i aksjon. Det låter riktig bra, og kvikker opp på en onsdag. Foto: Nils J. Sætre.

Dans på tunet

Det tredje arrangementet i serien ”Onsdag på tunet ” ble avviklet med Sokkelesten på besøk. Det fristet med frisk gammeldansmusikk der noen hivde seg innpå og trødde dansen.

Disse minikonsertene på bygdetunet midt på dagen har samlet mange mennesker nå i ferietiden. Denne gangen var det toradermusikk for alle penga, og Sokkelesten er populære og spiller godt. Litt usikkert vær gjorde nok at det var litt mindre med folk denne onsdagen, og det kom litt regn slik at musikerne måtte få instrumentene inn på låven noen minutter før man kunne sette i gang igjen.

DANS: Her danser Gjertrud Sannes og Jacob Johnny Hofsten etter Sokkelestens toner. Et artig innslag. Foto: Nils J. Sætre

Danset

Gjertrud Sannes og Jacob Johnny Hofsten var to sprekinger som kastet seg ut i dansen og de hadde danset masurka, reinlender eller andre ”stilarter” av gammeldans før. De hadde en flott oppvisning som publikum satte pris på å bivåne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Nå er det kun et av disse arrangementene som gjenstår med Arne Sigurd Mannsåker neste onsdag.

FÆRRE: Det var litt færre folk på Bygdetunet denne onsdagen enn på de forrige, men usikkert vær med litt regn gjorde nok sitt til det. Foto: Nils J. Sætre