GAMLE HØYDER: Dette bildet fra vårjammen i mai 2022, Mamma Mia for en jam, vitner om gamle høyder. Målet er å få det til minst like bra.

Endelig klart for jam i Tokestua!

Etter år med pandemi ser det ut til at arrangørene klarer å samle et rekordstort antall musikere til jam i Tokestua den 25. november.

– Interessen fra lokale musikere i år er overveldende, sier leder for Tokestua Ole-Kristian Honerud.

Han legger til at det som er ekstra stas er at det ser ut til å ha oppstått nye konstellasjoner av folk som spiller sammen under pandemien.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er ingen tvil om at det er viktig, både for lokalt kulturliv og folkehelsa, at folk finner sammen i musikken. Sjangermessig byr jammen på et stort spenn, med viser, folkemusikk, pop og rock – noe som understreker hvor mange ulike talenter vi har i Drangedal, forklarer Honerud.

Den første jammen i Tokestua fant sted i 2015. Den gang var Ole-Kristian Honerud relativt ny i bygda, men allerede da begynte han å få en anelse om at det bor, litt over gjennomsnittet, mange flinke hobbymusikere i Drangedal. Det viste seg å stemme godt.

– Dessuten fungerer jammen som det lille ekstra sparket bak noen av oss trenger for å øve litt ekstra, og ta steget opp på scenen.

Honerud ønsker publikum varmt velkommen i salen – og den som, underveis, får et spontant innfall til å hoppe opp på scenen er velkommen til det også