Moralen er å prøve

Vann, lys og varme og en dose kjærlighet - til livet. Episode 2 i sesong 3 er ute.

«Dette er podkasten for de som går foran, sjølbergerne, husmødrene, småbrukerne, de moderne nybyggerne og de som dyrker i hagen eller verandakassene. Hvis du er klar for å booste matsikkerheten din eller leve en mer hjemmelagd livsstil. Da er dette podcasten for deg».

Om podkasten

Er du ny lytter? Ikke fortvil. Alle episodene ligger tilgjengelige her på Drangedalsposten, så du kan starte med episode 1 og høre deg gjennom utviklingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Drangedalspostens abonnenter kan lytte til alle episodene her (klikk på lenken): https://www.drangedalsposten.no/podkast/

Podkasten finnes også på Spotify og andre steder du lytter på podkaster, som Apple, Google og Acast. Følg Småbrukerne der og få med deg alt, helt fra starten av.

Podkasten Småbrukerne publiserte 1. episode 12. november 2022. Det er Angelique Krafft og Anita Mjelland som er programledere i og produsenter av podkasten.

Du kan følge Småbrukerne på Instagram @smabrukerne Tagg oss gjerne i dine småbruksprosjekter. Bruk gjerne #småbrukerne #småbrukernepodkast om du er en av oss. Deler vi med hverandre får vi alle det bedre og vi lærer mer. Et godt (lokal)samfunn bygges ved samarbeid og deling. La oss være et slik sammen på Instagram. Velkommen inn!