Korona: N/A Foto: Illustrasjon

Ber festdeltakere melde seg

Kragerø og Drangedal kommuner har drevet smittesporing rundt en ungdomsfest i Drangedal i tidsrommet 3. til 4 april, altså påskeaften. Har du deltatt på denne, spør kommunen på sin hjemmeside mandag ettermiddag.

– Vi er kjent med flere smittede festdeltakere, og vi jobber fremdeles med smittesporing i tilknytning til festen. Smitten er bragt videre til nærkontakter, forteller kommunaldirektør Hans Bakke.

Ukjente festdeltakere

– Det er kommet fram opplysninger som kan tyde på at vi ikke har fått kontakt med alle som deltok på festen. Vi oppfordrer derfor de som vet at de har deltatt på festen om å ta kontakt med smittesporingsteamet i Drangedal på mobil 904 06 908 eller smittesporingsteamet i Kragerø mobil 901 67 663 så snart som mulig, slik at vi kan avtale testing, heter det i meldingen fra kommunen.

– Det er grunn til å tro at det har vært ungdommer på festen fra begge kommunene, sier Bakke til Drangedalsposten mandag ettermiddag.

– Vi skal ikke dømme noen, men vi er bekymret for at vi ikke har kontroll på alle og hvem som kan være smittet, sier Bakke til slutt.

Ny smitte

Fredag kveld fikk Drangedal kommune melding om ytterligere fem koronasmittede personer. Som følge av dette, så er det innført redusert åpningstid i barnehagene på Heirikshaug, Kroken og Tørdal fra mandag 12. april til mandag 26. april, mellom klokka 7.30 og 16.00.