Covid- 19: Juleråd Foto: Helse- og omsorgsdepartementet

Drangedal kommune melder på sin facebook-side torsdag kveld at det er smitte i Drangedal

Kommuneoverlegen har i kveld mottatt melding om 2 positive covid -19 tilfeller. Begge er smittet utenfor Drangedal og satt i isolasjon. Smittesporing er startet og alle nærkontakter vil bli tatt kontakt med.

Testing for covid-19 i jul og nyttårshelgen

Det testes som vanlig ved legekontoret frem til og med lille julaften i tillegg til de ordinære arbeidsdagene i romjulen. Dersom du får symptomer eller du har vært i kontakt med noen med covid-19 smitte så må du gå i karantene og ta en test så fort legekontoret åpner igjen. Dersom du får behov for akutt legebistand, så må du ta kontakt med legevakten på 116 117.

Koronavaksinasjon

Kommunen er i full gang med planlegging av koronavaksinasjon og vil fortløpende legge ut informasjon på www.drangedal.kommune.no / snarveier og koronavirus / koronavaksinasjon.

Det er i dag sendt ut en informasjons sms til alle innbyggerne i Drangedal. Har du ikke mottatt sms fra Drangedal kommune kan du se her hva du kan gjøre for å motta sms fra kommunen: http://www.drangedal.kommune.no/teknisk-og…/beredskap/

Besøk ved institusjonene

Vi minner om at besøk ved institusjonene i Drangedal må avtales i forkant og helst dagen før.

Videreføring av soneinndeling og de omforente rådene

Fylkesmannen i Vestfold og Telemark har bestemt at soneinndelingen og de omforente rådene for kommunene i Vestfold og Telemark videreføres til begynnelsen av januar 2021.

Se avsnitt under Regionale tiltak i Vestfold og Telemark

Beredskapsledelsen i Drangedal vil ønske alle innbyggerne en riktig god jul og minne om at må huske å holde minst en meter avstand, ha god hånd og hostehygiene og holde deg hjemme dersom du er syk.

Drangedal Kommune