Henny Nesland Frp: Frps 2. kandidat Henny Nesland inviterer alle politikere, politisk interessert og andre som vil følge valget, til å være med på valgvaken på Sagodden Kafé mandag 11. september.

Inviterer til felles valgvake

Henny Nesland fra Drangedal Frp vil ikke vente på valgresultatet aleine mandag kveld. Hun inviterer alle politikere, politisk interesserte og andre til valgvake på Sagodden Kafé.

– Jeg synes felles valgvake er spennende. Der kan politikere fra alle partier komme. Alle som er politisk interesserte, og de som synes dette med valg er spennende er også velkomne, forteller Henny Nesland, som er nummer to på Frps liste i Drangedal.

Lokalpolitikeren har tidligere fartstid fra Frp i Kragerø, men har altså valgt å flytte til Kroken.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Har du luftet dette for andre partier, og hva er i så fall tilbakemeldingene?

– Mange har fått dette forslaget med seg og synes det er spennende. Vi begynner klokken 19.30, sier hun.

– Hva slags tanker gjør du deg om valget?

– Dette valget tror jeg er vanskelig. En ting er at et parti gjør et godt valg, men vel så viktig er de gode samtalene for å danne allianser. Det er kanskje viktigere enn å bli stor.

Henny Neslang er råfersk i Drangedal, men har fått brynt seg i politiske slagsmål i nabokommunen. Det er derfor rimelig å anta hun ikke er en vever politisk sjel.

Stemmelokalene stenger klokken 20.00 mandag kveld. Det går nok noe tid før telleapparatet er i gang, slik at de første resultatene vil ikke komme umiddelbart. Dermed kan spenningen henge i lufta noen timer.

De som velger å vente på resultatene sammen med Frp på Sagodden Kafé, har anledning til å stille både sult og tørst mens ventingen pågår.