MEIERIVARER: Meierivareavdelingen er utvidet der kjøleanlegget for slike varer er blitt betydelig større.

Joker på Bø fremstår som ny

Joker-butikken på Bø har gjennomgått en betydelig opprusting med nye kjøledisker/skap og vareplassering. Butikken er populær hos lokalbefolkningen som støtter lojalt opp i visshet om hvor viktig lokalbutikken er.

Drangedalsposten tok en tur innom ”landhandelen” som er smakfullt og praktisk innredet. Kjøleskap og disker gjør at kapasiteten til å oppbevare varer som må kjøles ned er langt større. Blant annet er meieriavdelingen utvidet.

Det er Kai Morten Gaarder som driver Joker på Bø, som har en omsetning på 8,7 mill kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

-Dette har gjort at vi kunne gå til en vesentlig oppussing og investering og vi er fornøyde med hvordan butikken fremstår per i dag, sier han.

- Koronakrisen har ikke vært noen hemsko for handelen?

- Nei, det er nok heller slik at folk har sluttet enda mer opp om lokalbutikken. Og jeg vil skryte av kundene våre som er utrolig lojale og støtter helhjertet opp om butikken. Jeg har hele tida hatt trua på butikken og nå er vi på plussida, sier Gaarder som overtok Jokerbutikken for fire år siden.

Vi fikk i fjor en hyggelig utmerkelse i utnevnelsen ”Landets triveligste Joker-butikk”

Driver Joker butikk også i Vrådal

Du driver også Joker-butikk i Vrådal? Den er vel en del større enn denne her på Bø?

Renoveringen av butikklokalene har også gitt bedre plass og meget god oversikt over vareutvalget som er godt.

-Ja, her er det i feriene masse folk og handelen går unna. Butikken i Vrådal er blant de største jokerbutikkene i landet og sist år hadde vi en omsetning på 28 mill kroner. Her går omsetningen i berg og dalbane ettersom feriene og masse folk på besøk varierer. Men i vinterferiene og sommerferiene er Vrådal svært ettertraktet, noe vi i handelbransjen er svært glade for, avslutter Gaarder.

BUTIKK: De små butikkene som Joker på Bø har fått et omsetnings-oppsving noe som er særdeles velkomment og kan tilskrives svært lojale kunder.