JUBILEUMSKONSERT: Lørdag 9. september er det klart for storkonsert i Tokestua. I forbindelse med at Sputnik er 80 år blir dette en jubileumskonsert der hver eneste krone i billettinntektene går til barnehjemmet i Thailand. Fra venstre: Vivian Storbukås, Trine Østenå fra Frivilligsentralen og Sputnik sjøl.

Jubilumskonsert med Sputnik

Sputnik er 80 år og feires med en kanonkonsert i Tokestua 9. september. Her får publikum oppleve en rekke gjesteopptredener.

Blant de som skal på senen for å feire Knut «Sputnik» Storbukås er d'Draup, Staysman, drangedølene Changemakers, Oldermannslaget fra Herøya, Kulturskolen, Anne-Berit og Anders Holte Langmyr, og ikke minst skal sjefen sjøl, Sputnik, sørge for ord og toner fra scena. Det blir også et spesielt opplegg for barn ved Erik Mogeno.

I arrangementet skal ikke bare sjela få godsaker. Arrangørene har også lagt inn ei pause med kaker, kaffe, brus og pølser. Arrangørene har regnet med at forestillingen vil vare i rundt tre timer, da må også skrotten få sitt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Nær tre millioner

Alle billettinntektene går til barnehjemmet som Sputnik og Vivian har støttet opp om gjennom mange år, og storarrangementet gjennomføres i samarbeid med Frivilligsentralen.

Barnehjemmet i Thailand har 100 barn som får omsorg og hjelp gjennom programmet til Vivian og Knut. Arrangementene som ekteparet, sammen med venner, har innbrakt totalt nærmere tre millioner kroner. En betydelig sum som er bygget opp gjennom engasjement og innsats.

Vivian forteller at det har vært både opp og nedturer i arbeidet med å holde driften av barnehjemmet oppe, men på en eller annen måte har de alltid klart å takle eventuelle vansker.