Kjære Drangedøl

Leserinnlegg

Kan ikke dy meg fra å skrive noen ord her, om det å være en uerfaren politiker i Drangedal .
For 4 år siden valgte jeg å gå inn i politikken av personlige grunner. Arbeiderpartiet var, og er det partiet som ligger mitt hjertet nærmest, så det ble der jeg havnet.
Jeg ville prøve å gjøre litt rett , der jeg mente ting ikke ble fulgt opp helt riktig.
Det var mange ting jeg måtte lære ,og sette meg inn i, og jeg vil si at jeg er ikke ennå, er en brøkdel ‘ferdig utdannet’ .
Politikk er vanskelig. Det jeg før tenkte ikke kunne være så vanskelig å gjøre noe med, (når jeg satt på sidelinja), viser seg faktisk å være det.
Det et mange hensyn som må tas, og det tar tid for at saker skal bli godt diskutert ,og gjennomført på en god måte, men mange ting kan vi bli mye bedre på også
Vi ser alle med stor skrekk på mobbesakene som har kommet fram i lyset den siste tiden.
Det er noe vi ønsker aldri skulle ha skjedd.
For meg, og andre i politikken , som fortsatt er ‘ nye’ , er dette en kjempe utfordring, å prøve finne en måte til å få mobbing til å stoppe.
Det er noe jeg vil jobbe med fremover, så godt jeg kan. MEN ...
Jeg syntes det hadde vært supert med hjelp og innspill fra andre i Drangedal om hva vi bør gjøre for å få det bedre på, ikke bare skolene, men på alle sosiale arenaer i Drangedal .
Det er mange der ute som sikkert har noen gode råd og tips.
Vi må tørre å bry oss.

Jeg personlig, som fortsatt uerfaren politiker, syns det er veldig ubehagelig med mange av kommentarene fra personer på Drangedalposten på nettet, som legger ut om hvor udugelige politikerene i Drangedal er.
Ja jeg er kanskje udugelig som fersk politiker, men jeg prøver å lære, og gjøre en liten forskjell der jeg kan.
Vi er bare mennesker , og det er ikke bestandig vi politikere vet fasiten på alt i kommunen.
Jeg ønsker at folk kan engasjere seg mer, om dere ikke vil inn i politikken, så send oss gjerne noen ord om hva dere mener vi bør gjøre, og veldig gjerne hvis det er noe dere mener vi gjør greit.
Tror mange av oss trenger noen konstruktive tilbakemld og ikke bare negativitet. Det blir veldig vanskelig , og skummelt for nye unge å tørre bli med i politikken, når man på nettet kan lese hva voksene mennesker kan tillate seg å legge ut.
Den mobbinga som foregår der av voksne, er aldeles ikke bedre enn den som har skjedd på skolene våre.
Vi må vise at vi er gode forbilder, at vi snakker fint om andre mennesker, at det er lov å gjøre feil, og at vi er en kommune som skal jobbe SAMMEN, for at bygda vår skal bli god å bo i for alle.
Til slutt vil jeg ønske alle fine folka i Drangedal en fortsatt fin sommer, og ta vare på hverandre.

Hilde H.Furunes
Drangedal arbeiderparti.