LEIRDUE ELITE: Pallplass: Jon Isak Moe Nesland(t.v.), Lennart Skoglund og William Mobekk Skoglund havna alle på pallen i sine klasser i årets Norgescup.

Markerte seg i Norgescupen

Leirdueskytterne i Kroken JFF har gjennom hele sesongen levert sterk innsats i Norgescupen i leirduesti. Under helgens Norgescup finale på Bjørkelangen stilte 11 Kroken-skyttere opp, og flere hevda seg helt i toppen.

Norgescupen i leirduesti består av ti stevner fordelt på arrangørklubbene Kroken JFF, Løiten JFF, Åmot JFF/Rena, Brunlanes JFF og Bjørkelangen JFF. Cupen er svært populær, og under finalen på Bjørkelangen stilte i alt 215 skyttere opp. Totalt har hele 515 skyttere deltatt i cupen.

Beste Kroken-skytter totalt ble Torbjørn Nesland som tok andrepremie både i Kroken og på Rena som sine beste prestasjoner, og han endte opp med en sterk femteplass totalt i cupen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Juniorene William Mobekk Skoglund og Jon Isak Moe Nesland har fulgt hverandre skygger gjennom hele sesongen, og endte opp med delt andreplass i klasse D2(eldre junior) og delt tredjeplass totalt i junior. William vant sin klasse i Kroken og på Løiten, mens Jon Isak gikk til topps i klassa i Kroken og på Rena.

Veteranen Lennart Skoglund gikk til topps i klasse E1(60-69 år) på Rena og Bjørkelangen, og endte på en andreplass i klassa sammenlagt i Norgescupen. Han ble også beste veteran sammenlagt under Norgescuphelga på Rena, mens Malene Nygaard ble beste dame sammenlagt under Norgescuphelga i Bjørkelangen. (red)