NORGESMESTER: Sindre Skoglund ble Norgesmester i jegertrap.

Ny NM-tittel til Sindre Skoglund

Sindre B. Skoglund fra Kroken JFF sikra seg sin andre NM-tittel for sesongen, da han gikk til topps under NM i jegertrap på Løten på lørdag. Tidligere i år ble han Norgesmester i nordisk jaktskyting i Oppdal.

Når det gjelder store mesterskap tyder mye på at Sindre B. Skoglund har en egen evne til å prikke inn formen til rett tid. Han kan se tilbake på en imponerende merittliste med blant andre tre nordiske mesterskap i nordisk jaktskyting, og tre individuelle norgesmesterskap i grenene elgskyting, nordisk jaktskyting og jegertrap. I tillegg har vært deltager på Kroken JFF´s Gull-lag i NM i leirduesti, en gren hvor han også har en individuell sølvmedalje fra NM.

Gode resultater

Under norgesmesterskapene i jegertrap og leirduesti som foregikk på Løten og Vang i Innlandet var det flere som leverte gode resultater. I NM i jegertrap ble det NM-sølv til Kroken JFF´s 2.lag som bestod av Sindre B. Skoglund, Abraham Jostein Nesland og Johnny Skoglund. Kroken JFF´s 1.lag ved Henning Øygarden, Øyvind Skoglund og Gunnar Grønnerød kom på en fin sjetteplass. Henning Øygarden og Hanne Dalen kvalifiserte seg også for finale. Henning Øygarden kom på en fin 9.plass i mesterskapet, men Hanne Dalen kom på femteplass blant damene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

NM-bronse til Nesland senior og junior

Under NM i leirduesti som foregikk hos naboforeningen Vang JFF, sikra Abraham Jostein Nesland seg bronse etter imponerende finaleskyting og påfølgende omskyting.

Sønnen Jon Isak Moe Nesland fulgte opp med å ta bronsemedaljen blant juniorene. Jon Isak fikk for øvrig en flott 2.premie i klasse D2. Her fulgte klubbkameratene Torjus Tellefsen Haugland og William Mobekk Skoglund opp med å ta tredje- og femteplassen. Jørn Harkjær skjøt glimrende innledningsvis, med 99 treff av 100 mulige.

Etter finalerunde og omskyting ble det en solid sjetteplass i mesterskapet. Til finaleskyting kvalifiserte også Øyvind Skoglund og Torbjørn Nesland seg. De endte henholdsvis som nr. 13 og 25 i mesterskapet. I lagmesterskapet endte Kroken JFF´s 1.lag ved Abraham Jostein Nesland, Torbjørn Nesland og Sindre B. Skoglund på fjerdeplass, mens Kroken JFF´s 2.lag ved Jørn Harkjær, Øyvind Skoglund og Lennart Skoglund kom på sjetteplass. Mesterskapene samla henholdsvis 395 og 495 deltagere.

Merittliste

2012: NM-sølv junior Nordisk jaktskyting

2012: NM-sølv junior Nordisk trap

2013: NM-sølv junior Nordisk jaktskyting

2013: NM-bronse lag leirduesti

2013: Bronse i junior i Nordisk mesterskap i Nordisk jaktskyting

Artikkelen fortsetter under annonsen.

2013: Årets jaktskytter junior

2014: Nordisk mester i Nordisk jaktskyting

2014: NM-bronse i junior i Nordisk trap

2014: NM-bronse lag i Nordisk jaktskyting

2015: Norgesmester lag i leirduesti

2017: Nordisk mester i Nordisk jaktskyting

2017: NM-bronse lag i leirduesti

2018: Nordisk mester i Nordisk jaktskyting

Artikkelen fortsetter under annonsen.

2021: Norgesmester lag i leirduesti

2022: NM-sølv Nordisk jaktskyting

2022: NM-sølv leirduesti

2022: Norgesmester Elgskyting

2022: Årets jaktskytter i Norges Jeger- og Fiskerforbund

2023: Norgesmester Nordisk jaktskyting

2023: Norgesmester Jegertrap

2023: Bronse nordisk mesterskap i Nordisk jaktskyting

Artikkelen fortsetter under annonsen.

2023: Blir kåra til årets jaktskytter i Norges Jeger- og Firskerforbund