PARTNERAVISER: 18 aviser har i dag partnerskap med Amedia.

Nye tider er rett rundt hjørnet

Kjære abonnenter og lesere, fra og med 1. mai er vi rent faktisk partner med Amedia. Dette er ikke noen nyhet, da vi tidligere har fortalte dere at dette er den eneste rimelige løsningen vi har for avisas framtid, da vårt partnerskap med Polaris Media as ikke lenger kunne fortsette.

Hva betyr så dette for dere som verdsetter avisa vår høyt?

I løpet av mai vil det visuelle uttrykket endre seg betydelig. Papiravisa får ent helt nyyy utseende, tvers gjennom. Det samme vil skje med nettavisa. Nye farger og annet utseende der også.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

På det praktiske plan vil det også skje endringer. Dere som har digitale abonnementer får en ny innlogging. Vi regner med at de fleste vil håndtere dette på en grei måte, men vi ser at det også er de som trenger litt bistand.

I den anledning inviterer vi alle dere som kan trenge en hjelpende hånd å ta turen innom Café Gnisten, så skal vi forsøke å hjelpe dere så godt det lar seg gjøre. Vi kommer tilbake med korrekt dato og klokkeslett, da vi ikke har landet på når det rettet tidspunktet ikke er klart.

Andre aviser

Innloggingen til Amedia er ikke bare ny. Systemet kan også gi dere gode muligheter til å lese andre aviser i konsernet, dersom abonnementet endres litt. Dermed er andre lokalaviser, enten i Telemark, eller i andre deler av Norge, innen rekkevidde på en enkel måte.

Vi skal naturligvis fortsette å komme ut, slik vi har gjort i 25 år, hver torsdag på papir. Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at antallet papirabonnenter går ned, mens digitale abonnenter går opp. Derfor kan vi allerede nå røpe at det fra og med 1. januar 2025 ikke lenger vil være mulig å kun abonnere på papir. Det blir enten rent digitalabonnement, eller digital og papir sammen. Dette er ikke noe vi gjør med lett hjerte, men utvikling er en gang slik. Her har Drangedalsposten ikke annet å gjøre enn å følge de andre.

Ros og ris

Det er vårt håp at dere skal finne de nye endringene spennende og engasjerende. Uansett, så ønsker vi tilbakemelding fra dere enten det er søtt eller surt.

Som dere ser av bildet er vi ikke alene. Vi er i alt 18 frittstående, redaktørstyrte aviser som har inngått partnerskap med Amedia. Dette er gjort for at vi skal ha tilgang til de beste avis- og produksjonssystemene som finnes, samt har trygget for at avisa kommer ut uansett hva som hender. I tillegg Har Amedia sjøl over tusen redaksjonelle medarbeidere over hele landet, som bidrar til løpende nyhetsdekning i 92 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 10 lokale nettsteder, 4 fagtidsskrifter og 1 lokalradio.

Som redaktør og daglig leder ønsker jeg dere alle velkommen til en ny tid for Drangedalsposten.

Med vennlig hilsen

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Per Flåthe

Kst. Redaktør og daglig leder