Politistasjonssjef i Kragerø, Øystein Skottmyr

På to hjul med politiet på hjul

I beste westernstil stakk et par, mann i 40-årene og kvinne i 30-årene av fra politiet på tohjuling! Om inspirasjonen kom fra filmen Butch Cassidy and the Sundance Kid med Paul Newman, Robert Redford og Katharine Ross i hovedrollene, vites ikke. Politiet sto i Straumekrysset og ga tegn til at en forbipasserende tohjuling skulle stoppe. Føreren av tohjulingen ønsket ikke å underlegge seg politiets kontroll og ga heller gass og råkjørte retning Kragerø med politiet i hælene.

Politiet fulgte etter tohjulingen som etter en tid tok en dristig unnamanøver av fra hovedveien og inn i et skogsområde. Politiet fikk raskt kontroll på både mopeden fører og passasjer. Føreren viste seg å være en mann i 40-årene,  uten gyldig førerkort. Han ble selvfølgelig anmeldt for manglende gyldig førerkort. Passasjeren var en dame i 30-årene. Politiet melder at dette skjedde 30. april kl 1100.

Dette er ikke det eneste som har skjedd i Drangedal den siste uken. 



73 km/t i 60-sone
29. april gjennomførte politiet en trafikkontroll ved Kroken kirke. Rundt kl 2145 ble en person ilagt forenklet forelegg for å ha kjørt i 73 km/t i 60-sone. Hvor mange som ble kontrollert blir ikke nevnt.

Tyveri av skilter på bil
2. mai kl. 1509 melder en dame fra Kroken om at begge skiltene på bilen hennes har blitt stjålet. Bilen sto i Drangedal.

Rådyr påkjørt  Gautefall
3.mai kl 2126 ble et rådyr påkjørt langs Gautefallveien. Rådyret ble liggende i veibanen og viltnemnda varslet.

Rådyr påkjørt i Kroken
6. mai kl 0851 ble et rådyr påkjørt på Krokenveien. Rådyret døde og viltnemnda ble varslet. Skader på bilen.

Rådyr påkjørt på Bostrak
6. mai kl. 1347 ble et rådyr påkjørt på Bostrak. Rådyret løp videre og viltnemda ble varslet. Skader på bilens støtfanger og lykt.