PRISER: Få, om noen, har vært ansatt lengre enn Vigdis Hammer (t.v.) ved Kroken samvirkelag, når hun nå kan se tilbake på 37 år, eller nær halvparten av lagets eksistens. Butikksjef Morten Gare kunne gratulere Tove Anita Fosteråsen med 25 år ansettelse og Lena Susann Øygarden (t.h.) med 15 år.

S-lagsjubilanter i Kroken

Jubilantene og utmerkelsene sto i kø da Coop Kroken holdt årsmøte torsdag kveld. Butikksjef Morten Gare kunne framfor solide kunder gratulere en trofast stab av medarbeidere.

Det er få bedrifter forunt å ha en så frisk og trofast stab som det Coop Kroken Sa kunne presentere på lagets årsmøte torsdag kveld på Tokeblikk. Her var samlet et 30-talls medlemmer til ordinære årsmøtesaker, men også markering av ansatte som har gjort en solid innsats for bedriften de jobber i.

Jubilanter

Ratsamee Fosshaugen har vært ansatt i fem år, Supaporn Thinbuppha har vært der i 10 år, mens Lena Susann Øygarden har vært ansatt i 15 år, og samtlige fikk en flott blomstergruppe og gode ord fra sjefen til hilsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ekstra oppmerksomhet var det til Vigdis Hammer som har vært ansatt på samvirkelaget i Kroken i hele 37 år.

– Hun har fortsatt noen uker igjen, før pensjonisttilværelsen overtar 23. juni, sa butikkstyrer Morten Gare og overrakte blomster, til stor og velfortjent applaus fra de frammøtte.

VEL-FORTJENT: Tove Anita Fosteråsen kunne motta Norges vel-medalje og diplom, klokke og blomster for sin lange og trofaste tjeneste for Kroken samvirkelag gjennom 25 år.

Fortjenstmedalje

En ekstra heder ble det til Tove Anita Fosteråsen, som i år kunne se tilbake på hele 25 år ved bedriften. Som seg hør og bør for en slik trofast innsats og anledning vanket det et flott armbåndsur fra bedriften. I tillegg kunne Coop sentralt tildele henne Coops erkjentlighetsmerke for god og trofast innsats, mens fra Det kongelige selskap for Norges Vel mottok Tove Anita diplom og medalje for lang og tro tjeneste.