HALLOWEEN: Det ble skrekk og gru da Hulfjell Familiepark, i samarbeid med kommunen, og sparebanken laget Hlloween for kommunens barn.

Skrekk og skrømt på Hulfjell

Lørdag kveld fikk barn i alle aldre oppleve skremmende ting da Grimborgen inntok Hulfjell Familiepark. Skrekkblandet fryd bredde seg hos de frammøtte.

Takket være frivillige, i samarbeid med Drangedal kommune og Drangedal Sparebank, kunne små og store barn feire Halloween på skremmende måter. Idet de siste stråler av dagslys var i ferd med å forsvinne ble ei kjerre med Grimborgen liggende i ei kiste trukket inn blant folk.

Vakker heks

Grimborgen er som kjent en skummel skapning skapt av Per Esborg. Det var også han som var å finne bak kostymet. Dette var da opptakten til de redslene som senere ble servert til barna. Barna ble oppfordret til å rope på heksa. Denne gangen kom hun i form av ei smellvakker kvinne, som Grimborgen nok kunne tenke seg et stevnemøte med. Dessverre for denne skumle skapningen gikk det annerledes. Halvor Olsens donasjon av egg førte til en real kanonade mellom Grimborgen og heksa, til stor glede for både barn og voksne. Det eneste Grimborgen hadde å forsvare seg med var ei steikepanne. I kampens hete kom heksa seg unna.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

SKREMMENDE KAR: Grimborgen satte skrekk i noen og en hver.

Løypa

Mens en slukøret Grimborg trakk seg tilbake, fikk barna anledning til å gå den spennende løypa som de ansatte og frivillige på Hulfjell hadde laget for anledningen. Effekter og lys sørget for at barna skvatt til fra tid til annen. Rundturen ble avsluttet med Grimborgens episke kamp mot døden, før seieren kunne innkasseres av barna i form av godteriposer.

To timer varte arrangementet på denne spesielle kvelden. Etter det Drangedalsposten har grunn til å tro var det flere av de unge som lot seg skremme skikkelig. Hvin og hyl talte sitt tydelige språk. Kommentarene vil ha det til at ingen hang med hodet.

KAMP: Grimborgen og Døden i en episk kamp, der Grimborgen naturligvis fikk siste ord.