Lag: Litt av hvert vil foregå når Bodil Gautefald (t.v.) inviterer til fotoutstilling, premiering og aktivitetstreff på Gautefall-Sentralen 30. desember. Naturfotografene Tor Olav Haukedal og Anne Gyri Solberg (t.h.), med Alf Løyte og Eldbjørg Lia Ettestad fra Gautefall turlag på huk.

Foto, premier og turtips på romjulstreff

Lørdag 30. desember inviterer Gautefall-Sentralen, Gautefall turlag, Per Esborg og naturfotografene Anne Gyri Solberg og Tor Olav Haukedal til romjulstreff på skisenteret på Gautefall. Her blir servert en spennende meny.

Like før året 2023 ebber ut, inviteres det til en hyggelig sammenkomst i lokalene til Gautefall-Sentralen. Her har Bodil Gautefald fått med seg Gautefall turlag og vil premiere de som i sommer deltok på «10 på topp»-opplegget på Gautefallheia, samt de som fullførte «SjekkUT»-turene på Heigeitilløypa.

Synlig turlag

– Vi ønsker å synliggjøre oss og gjerne få med flere som medlemmer, folk som vil delta på dugnader og selvsagt på aktiviteter, sier leder av Gautefall turlag, Eldbjørg Lia Ettestad. Turlaget legger ned et stort arbeid, ikke bare på Gautefallheia, men en rekke steder i kommunen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi ønsker å gi en oppmerksomhet til de som deltar, og i år er det ekstra flotte premier. En egen gjettekonkurranse blir det også, foruten presentasjon av vinterens «10-på-topp» opplegg. Vinterens turmål for SjekkUt-konkurransen vil kunne nås med både ski og truger på beina. Noen er nære og enkle, mens andre ligger lengre unna. Har du lyst til å vite mer, er det bare å følge med på våre sosiale medier eller spørre her på sentralen, fortsetter Eldbjørg.

Premie: Et flott saueskinn er hovedpremie når Alf Løyte, Eldbjørg Lia Ettestad og Bodil Gautefald skal premiere turgåerne på Gautefallheia i sommer.

Naturens skattkammer

Naturfotografene Anne Gyri Solberg og Tor Olav Haukedal har samlet en rekke flotte naturmotiver på store bilder, og selger disse.

– Veggbilder kan også bestilles i ønsket størrelse i materialene børstet aluminium, lerret, tre, plakat for innramming selv eller på plexiglass, forteller Anne Gyri Solberg.

Barneboka «Lillesopp i Eventyrskogen», som Solberg og Haukedal har lagd sammen, blir også for salg, både den 30. desember, men også 28. og 29.

– En annen forfatter som vil være til stede i romjula er Per Esborg, og han vil selge den nye boka si, forteller Bodil Gautefald, som håper hyttefolk, fastboende og tilreisende får noen hyggelige timer på «sentralen».