VÅRKAMP: Her er Krokens trener Audun Øygarden (med svart topplue) på vei ut til kamp sammen med noen av spillerne sine (blå drakter). Arkivfoto: Nils J. Sætre

Kroken klarte uavgjort med keeper utvist

Det ble dramatisk i sluttminuttene med Snøgg/Notodden i 3-2-ledelse, idet 90 minutter ble passert. Dommeren la til mye tid, og i det 95 minutt kom utligningsmålet ved Ole Martin Øygarden. Sluttresultatet ble 3 – 3 etter 1-1 ved pause.

Dramatikken var til å ta og føle på i denne kampen, som førte til at Kroken fikk sin keeper utvist etter en meget omdiskutert dommeravgjørelse

Første omgang ble jevn, og det var mange sjanser til begge lag. Snøgg/Notodden 3 klarte å score først, men ikke lenge etterpå utlignet Olav Martin Tveit til 1- 1. Et resultat som sto seg til pause.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I andre omgang økte Kroken til 2 – 1, men Snøgg/Notodden kom tilbake og utlignet.

Ampert og utvisning

Etter hvert ble det amper stemning, og 10 minutter før full tid ble Krokens keeper Sindre Stenger Vala utvist. Bedre ble det ikke da Snøgg Notodden gikk opp til 3-2 i det 90. minutt. Da så det ut til at toget var gått for Kroken, men Ole Martin Øygarden ville det annerledes og smelte inn 3 – 3 og poengdeling. Til stormende jubel på Sandvann.