STERKE: Drangedalsforsvaret var sterke og sto i mot de aller fleste Langangen-angrep.

Ny seier til Drangedal

Drangedal ser ut til å være ustoppelige i året 6. divisjon fotball herrer i Telemark. Det ble en klar ny seier da laget møtte Langangen på Sparebanken Arena fredag kveld. Pauseresultatet var 3-1 til hjemmelaget.

Langangen er ikke alltid enkle å spille mot og innledningsvis var det nokså jevnt fordelt med sjanser og spill. Men Drangedal skapte etter hvert stadig flere og flere farlige sjanser, mens Langangen fikk mer enn nok med å forsvare seg.. i det 27. minuttet sto der så 1-0 til hjemmelaget, etter scoring av i det 27. minuttet. Langangen var imidlertid ikke sjanseløse og laget fikk så et frispark fra langt hold, men skuddet var knallhardt og traff stolpen, spratt ut igjen og der ventet en Langangen angriper og satte ballen kontant i mål. 1-1.

Solid forsvarsspill

Men drangedølene hadde ikke tenkt å tape og da det nærmet seg pause økte hjemmelaget til 2-1. og 3-1 like etter. Målscorere var Thomas Basenes og Einar Alexander Odden og 3-1 var pauseresultatet. Rett etter pasuse er Thomas Bastnes igjen på farten og øker til 4-i for hjemmelaget. Dermed var vel løpet på det nærmeste kjørt for Landgangen som kjempet innbitt, men drangedalsforsvaret ble for sterke.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Treneren Oddvar Kilane var fornøyd med resultatet, og at man ennå ikke har avgitt poeng i divisjonen, er selvfølgelig meget bra.

Godt forsvarspill

Han trekker spesielt fram forsvaret til Drangedal som meget solid og godt organisert..

– Vi har ennå ikke avgitt poeng noe vi naturligvis er godt fornøyd med, sier Kilane.

– Thomas Bastnes er også i ferd med å bli en toppscorer med sin fart, innsats og teknikk. Han scoret tre mål i denne kampen og nå tror jeg han vil bli svært viktig i kampene fremover, avslutter Kilane.