Målscorere: Disse svoret ett mål hver mot Hei II. Fra venstre Mattis Moseid, Mathias Esborg. Espen Refsdal, Sondre Callaerts, han debuterte som A-lags keeper, Sander Heimdal og Erling Dvergsdal Naas.

Ustoppelige Drangedal

De fleste hadde nok regnet med at Drangedal ville få det tøffere mot Hei II enn det har vært hittil i serien for DIL. Men nei, Drangedal tok en ny klar seier med 5-0 etter 2-0 ved pause.

Drangedal startet friskt og hadde overtak både spillemessig og sjansemessig. Etter nærmere halvtimens spill scoret Mattis Moseid og Drangedal var i ledelsen. Umiddelbart etterpå fikk Hei straffespark, men skuddet traff tverrliggeren og spratt ned i bakken. Resten ordnet Sondre Callaerts opp i. Han debuterte dermed som målvakt for A-laget noe han gjorde på en god måte. Drangedal var i støtet og gikk opp til 2-0 ved Erling Dvergsdal Naas på et kanon langskudd. Den karen har krutt i beina.

Duell: Her er Kai Tore Grave i en duell med en Hei-spiller. I bakgrunnen Svenn Bakken Braun

2-0 ved pause

I andre omgang var det lenge nokså jevnt, men hjemmelaget sløste en god del med store sjanser, som endte over mål eller utenfor. Men Espen Refsdal var frampå og ordnet 3-0 før Sander Heimdal gjorde 4-0 og Mathias Esborg satte punktum med 5-0.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

God innsats av hjemmelaget som var overlegne spillemessig, men det sløses litt for mye med til dels store målsjanser. Det kan bli kostbart i jevne kamper mot bedre motstandere.