Tor Peder Lohne (Sp) har bedt Arnt Olav Brødsjø overta ordførervervet i Drangedal.
Tor Peder Lohne (Sp) har bedt Arnt Olav Brødsjø overta ordførervervet i Drangedal.

Ordfører Tor Peder Lohne forklarer nå grunnen til sykemeldingen

Midlertidig ordfører i Drangedal, Arnt Olav Brødsjø, opplyser at Tor Peder Lohne er sykemeldt frem til 26. mai. Tor Peder Lohne skriver i et innlegg på Facebook grunnen til han er sykemeldt.

Det var TA som først skrev om denne saken.
«Gode folk! Dei siste månadene har vore hektiske. Etter vedvarande innsats både på jobb og privat har kroppen gitt tydelege signal på at det har blitt for mykje, og av den grunn er eg sjukemeldt inntil vidare.

Ikkje noko ønska situasjon, og eg er lei meg for at eg i ein periode ikkje får jobbe med det eg er så heldig å jobbe med!

Likevel vil eg følge legens råd og ta det med ro så lenge det er nødvendig. Forhåpentligvis blir det ikkje så altfor lenge. Inntil vidare fungerer varaordførar Arnt Olav som ordførar, så skuta er i trygge hender.»

Kommunal rapport: Sykemeldt ordfører får hjerter og tommel opp