Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Banket opp av to maskerte menn i egen leilighet

Natt til fredag kom to maskerte menn seg inn i leiligheten til en mann bosatt i Drangedal sentrum. Mannen ble banket opp og senere brakt til sykehus i Skien.

Det er politiet i Kragerø som melder om at rundt kl. 0430, natt til fredag, kom to maskerte menn seg inn i en leilighet  i Drangedal sentrum. De to som tok seg inn skal ha banket opp han som bodde der slik at han måtte til sykehus. Da politiet kom frem var gjerningspersonene forsvunnet. Det var mannen selv som ringte og meldte ifra. Politiet har avhørt ett vitne og personen som er bosatt på adressen i Drangedal.

Foreløpig har ikke politiet noen mistenkte eller siktede i saken. Politiet opplyser at de er interessert i tips og opplysninger fra publikum.