Bård Hoksrud og Dag Arild Brødsjømoen på FrP sitt landsmøte 3-5 mai 2019.
Tidligere landbruksminister Bård Hoksrud og Dag Arild Brødsjømoen. Bildet er tatt på FrP sitt landsmøte 4.mai 2019

Direkte fra FrP sitt landsmøte

Bård Hoksrud inn i lokal valgkamp

Tidligere landbruks- og matminister Bård Hoksrud sier han vil engasjere seg i valgkampen i Drangedal. Han ønsker å bidra til å vippe Tor Peder Lohne av krakken.

–Jeg er opptatt av å fremme vår politikk i Drangedal, sier Hoksrud på telefon fra FrP sitt landsmøte i kveld. I forkant av kommunevalget i 2015 deltok Bård Hoksrud på en paneldebatten i Tokestua. Ordfører Tor Peder Lohne (Sp) har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Landbruks- og matminister
Bård André Hoksrud er stortingsrepresentant for Telemark siden 2005 og var landbruks- og matminister i Erna Solbergs regjering fra august 2018 til januar 2019. På Stortinget satt han de to første periodene i Stortingets transport- og kommunikasjonskomité. Nå varsler den tidligere landbruks- og matminister at han vil brette opp ermene og komme Dag Arild Brødsjømoen til unnsetning i den forestående valgkampen i Drangedal frem til kommunestyrevalget 9. september.

FrP sitt landsmøte denne helgen
Denne helgen, 3. – 5. mai samler FrPere seg til landsmøte på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport. Flere hundre delegater, observatører og gjester møtes til debatt og politisk verksted, deriblant ordførerkandidat for FrP i Drangedal Dag Arild Brødsjømoen.

Landsmøte er partiets øverste organ og bestemmer hvordan partiet skal utvikle seg og hvordan de skal drive sin organisasjon.