Her ser vi familien Vrålstad. Fra venstre: Foran, Terje og Halvor, på mammas fang Åshild, mamma Agnethe, Eivind, Åge og Johanne, alle med etternavnet Vrålstad. Til høyre Per Olav Hunskaar, planlegger og prosjektstyring fra Fjøssystemer. FOTO: Nils Sætre.
Her ser vi familien Vrålstad. Fra venstre: Foran, Terje og Halvor, på mammas fang Åshild, mamma Agnethe, Eivind, Åge og Johanne, alle med etternavnet Vrålstad. Til høyre Per Olav Hunskaar, planlegger og prosjektstyring fra Fjøssystemer. FOTO: Nils Sætre. Bilde 1 av 6

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Melkekvote på 250 000 liter:

Drangedals største melkefjøs innviet