Mens de andre bilverkstedene i Prestestranda har holdt stengt i ferien, har Sjekkpunkt verkstedet på Tippen holdt åpent. Dette har medført stort arbeidspress med mange bilreparasjoner.  Foto:Nils J. SætreVerksmester Arnt Roar Kåsa er svært fornøyd med aktiviteten nå i sommer, etter en stille periode da koronaen slo til i vår. På bildet ser vi Simen Øvretveit (t.v) en veteran i bil­mekanikeryrket, og verksmester Arnt Roar Kåsa, med en bil som har motortrøbbel.
Mens de andre bilverkstedene i Prestestranda har holdt stengt i ferien, har Sjekkpunkt verkstedet på Tippen holdt åpent. Dette har medført stort arbeidspress med mange bilreparasjoner. Foto:Nils J. Sætre Verksmester Arnt Roar Kåsa er svært fornøyd med aktiviteten nå i sommer, etter en stille periode da koronaen slo til i vår. På bildet ser vi Simen Øvretveit (t.v) en veteran i bil­mekanikeryrket, og verksmester Arnt Roar Kåsa, med en bil som har motortrøbbel.

Full rulle på Sjekkpunkt Drangedal