Her er navn på spillere. Rekke 1 fra venstre: Amalie Haustveit, Kristin Gare, Mari Løvstad, Hieran Mehai Binyam, Aurora Haustveit, Tiril Gare og Nora Mikkelsen Rekke 2: Guro Skarpodde Thors, Mia Tomine Grana, Guro Pedersen, Tonje Øygarden, Helena Dalen, Nea Pernille Vraalstad, Solfrid Emblem og Malin Lindestad Trenere Per Stian Haustveit og Jan Arild Lindestad ville ikke være med på bilde FOTO: PRIVAT

Drangedals jenter 15 på Norway cup

Drangedal J15 spilte første kamp på søndag mot Surnadal. De tapte 0-2. Kampen gikk på Ekebergsletta i 32-33 varmegrader. Jentene virke prega av varmen, og var sikkert spente på den første kampen de hadde sett fram til i lang tid. De slapp inn 2 billige mål i en jevn kamp, og var veldig misfornøyde med resultat og gjennomføring.
Mandag spilte de mot Røa. Røa vant sin første kamp 5-0, så jentene trodde dette ble tøft. Kampen gikk tidlig på dagen og jentene virket til å være langt mer opplagte. Jentene sprang mye, pressa høyt og hadde god kontroll på kampen. 10 min før slutt kontrer Røa inn 0-1 etter litt klabb og babb foran mål, og det ble sluttresultatet. Det var nok ein misfornøyd gjeng som absolutt hadde fortjent poeng i denne kampen.

Drangedal J15 spilte på tirsdag, to kamper. Første kamp tapte de 3-0 for Charlottenlund fra Trondheim. Et godt lag og det var ingen tvil om hvor seieren ville ende.

Tirsdagens andre kamp spilte de mot Askøy. Endelig vant de en kamp på Norway Cup! Tonje Øygarden scora to frisparkmål fra langt hold, Kristin Gare på corner og Nea Pernille Vraalstad på et innlegg. Da stod det 4-0 til pause, det ble også sluttresultatet. ­