Podkast: Trond Gunnar Skillingstad, Espen Farstad og Jo Inge Breisjøberget utgjør trioen som lager Jakt- og fiskepodden.

Podcast om jakt og fiske passerer millionen

Podkast blir stadig mer populært og podkasten Jakt- og fiskepodden passerer nå en million lyttinger.

Trioen bak Jakt- og fiskepodden, Trond Gunnar Skillingstad, Espen Farstad og Jo Inge Breisjøberget, ønsker med denne podkasten å bringe jakt- og fiskeglede til folket.

Jakt- og fiskepodden gis ut av Statskog, og lages i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Målet er å være en kilde til inspirasjon og kunnskap om jakt, fiske og bærekraftig bruk av norsk natur, opplyser Statskog i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Inspirere jegere og fiskere

- Podcasten bidrar på sin måte til vårt oppdrag om å gjøre jakt, fiske og friluftsliv tilgjengelig for folk, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.

- Trioen i podcasten greier å blande god stemning, humor og herlig dynamikk med bunnsolid erfaring og kunnskap. Den miksen inspirerer dagens og framtidas jegere og fiskere, sier generalsekretær i NJFF, Eldar Berli.

Podcasten slipper ny episode hver fredag. Over 180 episoder er nå tilgjengelig i podcastavspillere og på nett. Jakt- og fiskepodden er reklamefri, gratis og uten kommersielle bindinger, opplyses det i pressemeldingen.

I tillegg til podcast sendes Jakt- og fiskepodden som TV på Naturkanal1. Seertall er ikke tatt med i avspillingstallene og kommer i tillegg til millionen.